COVID-19: mesures en curs (a 14/03/2020)

En línia amb les mesures recomanades per les autoritats sanitàries per tal de limitar la propagació del COVID-19, i veient de les circumstàncies, hem decidit adoptar mesures extraordinàries per protegir la salut i la seguretat dels nostres professionals, clients i altres col·laboradors, sense deixar de prestar els nostres serveis.

En concret, i a data d’avui establint la vigència d’aquestes mesures fins el 29/03/2020:

 Oficines

 Tots els professionals i servei de suport de les oficines de Barcelona i Andorra estaran en teletreball i les instal·lacions quedaran tancades.

Reunions

Totes les reunions i trobades previstes a les nostres instal·lacions queden cancel·lades.

Desplaçaments a clients

Tots els professionals han sigut aconsellats per evitar reunions i desplaçaments a les instal·lacions dels clients, utilitzant videoconferències/conference calls en la mesura que sigui possible.

Estem desplegant tots els mitjans i recursos a la nostra disposició per garantir la seguretat de tots els nostres professionals i minimitzar els riscos i la incertesa creada per la situació en la què ens trobem.

Totes aquestes mesures són provisionals i seran revisades si les circumstàncies ho requereixen.

Lamentem les molèsties que es puguin ocasionar i agraïm, per endavant, la comprensió d’aquestes mesures excepcionals adoptades.

Salutacions cordials,

 

AMG ASSESSORAMENT, S.L.P.