AMG Assessors

AMG és un despatx professional que des de 1995 es dedica a l’assessorament econòmic, legal i tributari d’empreses, amb una especial dedicació en el segment de la PIME i Empresa Familiar.

 

AMG està composta per diferents àrees de pràctica diferenciades: Fiscal-Tributari, Jurídic, Laboral, Consultoria Estratègica, Comptabilitat i finances  i Gestió de Patrimoni.

 

El despatx disposa d’una àrea especialitzada en start-ups en l’àmbit internet i TIC en la qual s’acompanya a l’emprenedor des de la fase inicial de la concepció i constitució del negoci, a la preparació i elaboració dels pla de negoci, rondes de finançament i formalització d’acords amb tercers inversors, tot enfocat des de la perspectiva legal, financera i tributària.

 

Actualment l’equip està format per 45 professionals. La seva seu principal està ubicada a Barcelona i té acords de col·laboració amb altres despatxos a Londres, Stuttgart, Düsseldorf, Milà, París, Lió, Amsterdam, Tel Aviv, Mèxic DF, Sao Paulo, Buenos Aires i Santiago de Xile.

Som un despatx de serveis multidisciplinaris format per persones que es desenvolupen humanament i professionalment oferint solucions eficients que potencien als nostres clients

AMG està liderat per un conjunt de socis avalats per una gran experiència en el sector

AMG compta amb un equip de professionals que destaquen per la seva formació, el seu talent i els seus resultats

La confiança dels nostres clients és la principal garantia i l’aval destacat de l’èxit de la nostra feina